U Poliklinici Oftalma pripremili smo posebnu ponudu prilikom kupnje progresivnih naočala. Na kupnju kompleta progresivnih leća i okvira za naočale darujemo vam 20% popusta. Promocija vrijedi do 30.11.2021. 

ZAŠTO BI ZA VID KORISTILI DVOJE NAOČALA?

Progresivne naočale su pomagalo koje možete koristiti u svim životnim situacijama. S njima možete čitati, raditi na računalu i voziti. Gornji dio progresivnih leća namijenjen je gledanju na daljinu, a donji za gledanje na blizinu. Istovremeno, dioptrija nevidljivo prelazi iz dioptrije udaljenosti u dioptriju blizine. 

Progresivne naočale najprikladnije su za osobe koje imaju dioptriju za daljinu i blizinu te za one koji imaju dioptriju samo za čitanje. Prednost progresivnih naočala je jednostavnost korištenja, jer vam je za sve zadatke potreban samo jedan par naočala. S progresivnim naočalama možete u trenu promijeniti smjer gledanja i dobro vidjeti u daljinu kao i sve srednje i bliske objekte. U slučaju da umjesto progresivnih imate dvoje naočala, jedne za daljinu, a druge  za blizinu, potrebno ih je stalno mijenjati, što ponekad može biti naporno.

Oni koji redovito koriste progresivne naočale su se brzo i sa zadovoljstvom na njih navikli, a naš tim pažljivo razmatra različite čimbenike i posebnu pozornost posvećuje individualnom mjerenju očnih podataka, kako bismo izradili personalizirane progresivne naočale sukladno dobivenim i izmjerenim podacima.

Stoga ovu posebnu ponudu za mjesec studeni i popust od 20% na sve komplete progresivnih leća i naočala zaista vrijedi iskoristiti!

Za više informacija kontaktirajte nas na 021 486 763!