Najbolji slušni aparat za vas bi trebao nadoknaditi vaš osobni gubitak sluha. S njim se trebate osjećati ugodno i koristiti ga potpuno prirodno.  U mjesecu studenom pripremili smo posebnu pogodnost od 20% na sve slušne aparate iz naše ponude.

Dobri slušni aparati pomažu u razumijevanju govora hvatanjem okolnih zvukova. Slušni aparati bi stoga trebali pomoći u slušanju u tihim okruženjima, ali i u složenijim zvučnim situacijama, u kojima je prisutan veliki broj ljudi ili kada postoji pozadinska buka.

Potrebe svake osobe su različite i stoga ne postoji jedan slušni aparat koji bi bio savršen za svakoga. Gubitak sluha je uvijek individualan i naše potrebe i životne situacije su različite. Najvažnije je naravno pronaći slušni aparat koji najbolje odgovara vašim potrebama i gubitku sluha. Također je vrlo važno što prije se na njih naviknuti i upoznati se s njihovim radom.

Stoga će odabir slušnog pomagala uvijek ovisiti o vašem individualnom gubitku sluha i vašim osobnim potrebama a pri tome će vam pomoći naši stručnjaci.

Svi novi slušni aparati renomiranih proizvođača su kvalitetni uređaji bazirani na modernoj digitalnoj tehnologiji, a svi vodeći proizvođači nude slušna pomagala u svim cjenovnim razredima.

Ako želite saznati koji sušni aparat je najprimjereniji za vas slobodno nas kontaktirajte i naručite se na kontrolu sluha na poliklinikaoftalma@gmail.com ili putem telefona 021 486 763.

Black Friday akcija traje cijeli mjesec studeni s popustom od 20% na sve slušne aparate iz naše ponude.